Ny kund? 20% i välkomsrabatt. Ange koden FranzJ

Life is best when accepted

Franz J är en ny approach till biluthyrning. Det handlar om frihet och att du ska kunna vara ok med att hyra bil, vad som än händer. 

Vi har designat en bilupplevelse som utgår från hur människor faktiskt vill hyra bil, vi har skrivit om hyrbilsvillkoren så att de går att förstå, och vi har omdefinierat hur ett hyrbilsbolag tjänar pengar.

Nu när du är här, titta dig omkring – läs mer om våra tjänster, se hur den fungerar i verkligheten, och låt oss veta vad du tycker!

”We’re not up against the car rental companies of the world. We’re up against people’s fear of renting cars.”

Hur skulle ett hyrbilsbolag
se ut om det byggdes idag?

Biluthyrningssbolag är svåra att älska. Ändå är hyrbilar något de flesta är överens om att man någon gång är i behov av. Så vi gav oss själva i uppgift att inte bara bygga en unik bilupplevelse, utan även ett biluthyrningsbolag, som går att älska. Eller i alla fall tycka om.

Under huven
Den största skillnaden är att vi tagit bort frestelsen att behålla era pengar istället för att betala ut dem. Allt du betalar för din hyrbil läggs nämligen inte i en och samma ficka hos Franz J – vi tar bara en fast avgift av din hyreskostnad. Resten av pengarna läggs i en annan ficka, öronmärkt för investeringar i miljöanpassade start-ups som vill förändra världen. På så sätt har vi ingen anledning att ta ut några dyra kostnader eller tillägg. Vill du veta vilka start-ups vi har investerat i? Kika in här

Hyrbil